Connect with us

Uncategorized

Novi James Bond uskoro u kinima. Ovdje su snimljene neke od TOP scena

Novi James Bond uskoro u kinima. Ovdje su snimljene neke od TOP scena

Najnoviji, 25. film o Jamesu Bondu uskoro ćemo moći pogledati u kinima. Daniel Craig ponovno će glumiti Jamesa Bonda u „Nema vremena za umiranje“ (No Time to Die), posljednjem filmu o slavnom tajnom agentu. Kao obično, i u ovom filmu pojavljuju se scene na egzotičnim destinacijama. O kojim se mjestima radi?

Port Antonia, Jamajka

Film započinje odmorom Jamesa Bonda na Jamajci, koji naglo biva prekinut zbog špijunskog posla. Scena je snimljena u GoldenEyeu, privatnoj vili koja je nekoć bila u vlasništvu Iana Fleminga, autora svjetski poznatih priča o tajnom agentu. Neki dijelovi namještaja koji se još uvijek nalaze u unutrašnjosti pripadali su Flemingu.

London, Egleska

Filmovi o Jamesu Bondu ne mogu proći bez scena u Londonu. Ni ovaj put nije bilo drukčije. Na primjer, ima scena na mostu Hammersmith koji stoji iznad Temze ili u hotelu Grosvenor House Suites. Ovdje se čak organiziraju privatna razgledavanja tijekom kojih vodiči ljudima pokazuju mjesta sa snimanja.

Farski otoci

Neke scene iz novog filma snimane su čak i na Farskim otocima, u legendarnom tunelu s jednim trakom. Zemlja je savršena za avanture u stilu Jamesa Bonda. Prekrasni pogledi na Atlantski ocean i okolne otoke su nezaboravni.

Matera, Italija

Italija je bila jedno od najpopularnijih mjesta Bondovih bijegova u posljednjim filmovima. U malom gradu na jugu zemlje, Materi, snimane su neke automobilske potjere u kultnom Aston Martinu DB5. Grad je poznat po špiljama urezanima u stijene. Možeš se čak i smjestiti u špiljskom hotelu.

Nittedal, Norveška

Raširile su se glasine da su scene na smrznutim jezerima snimane u norveškom gradu Nittedalu. I ne samo one. I jedna od automobilskih potjera snimana je upravo ovdje, konkretno na vjetrovitom Atlantskom putu. Norveška je nesumnjivo izvrsno mjesto za avanturistička putovanja.

Foto: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Molimo vas da ocijenite naš članak.
Click to comment
Na vrh