Connect with us

Uncategorized

Novi James Bond uskoro u kinima. Ovdje su snimljene neke od TOP scena

Novi James Bond uskoro u kinima. Ovdje su snimljene neke od TOP scena

Najnoviji, 25. film o Jamesu Bondu uskoro ćemo moći pogledati u kinima. Daniel Craig ponovno će glumiti Jamesa Bonda u „Nema vremena za umiranje“ (No Time to Die), posljednjem filmu o slavnom tajnom agentu. Kao obično, i u ovom filmu pojavljuju se scene na egzotičnim destinacijama. O kojim se mjestima radi?

Port Antonia, Jamajka

Film započinje odmorom Jamesa Bonda na Jamajci, koji naglo biva prekinut zbog špijunskog posla. Scena je snimljena u GoldenEyeu, privatnoj vili koja je nekoć bila u vlasništvu Iana Fleminga, autora svjetski poznatih priča o tajnom agentu. Neki dijelovi namještaja koji se još uvijek nalaze u unutrašnjosti pripadali su Flemingu.

London, Egleska

Filmovi o Jamesu Bondu ne mogu proći bez scena u Londonu. Ni ovaj put nije bilo drukčije. Na primjer, ima scena na mostu Hammersmith koji stoji iznad Temze ili u hotelu Grosvenor House Suites. Ovdje se čak organiziraju privatna razgledavanja tijekom kojih vodiči ljudima pokazuju mjesta sa snimanja.

Farski otoci

Neke scene iz novog filma snimane su čak i na Farskim otocima, u legendarnom tunelu s jednim trakom. Zemlja je savršena za avanture u stilu Jamesa Bonda. Prekrasni pogledi na Atlantski ocean i okolne otoke su nezaboravni.

Matera, Italija

Italija je bila jedno od najpopularnijih mjesta Bondovih bijegova u posljednjim filmovima. U malom gradu na jugu zemlje, Materi, snimane su neke automobilske potjere u kultnom Aston Martinu DB5. Grad je poznat po špiljama urezanima u stijene. Možeš se čak i smjestiti u špiljskom hotelu.

Nittedal, Norveška

Raširile su se glasine da su scene na smrznutim jezerima snimane u norveškom gradu Nittedalu. I ne samo one. I jedna od automobilskih potjera snimana je upravo ovdje, konkretno na vjetrovitom Atlantskom putu. Norveška je nesumnjivo izvrsno mjesto za avanturistička putovanja.

Molimo vas da ocijenite naš članak.
Click to comment
Na vrh